GMS Noord draait op volle toeren!

8 juni 2021

Vorig jaar november hebben wij onze deuren geopend in het noorden van het land, in Hurdegaryp (Friesland) om precies te zijn.

Vanaf de eerste dag zijn we vol in bedrijf. We zijn de hele week door ijverig bezig met het digitaliseren van de meest uiteenlopende archieven. Het mooie is dat wij dit voor veel lokale partijen al hebben gedaan, waaronder Tresoar, Staatsbosbeheer Terschelling en Stichting Archief-en Documentatiecentrum voor R.K. Friesland (ADRKF) in Bolsward.

Voor het project van het ADRKF digitaliseren wij, in opdracht van Archiefbureau Ruerd de Vries, het familiearchief van Titus Brandsma. Dit is niet onopgemerkt gebleven in de Friese media, onder andere Omrop Fryslân en het Bolswards Nieuwsblad berichten hierover. Het Friesch Dagblad heeft er bovenstaand artikel over geschreven.

Met veel plezier merken wij dat de start van GMS Noord goed wordt opgevangen in de regio. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in het noorden van het land? Neem dan contact op met Barbara van Rijn (b.vanrijn@gmsnl.com) of bel naar 078-69 31 300, wij denken graag met u mee!

Lees ook