GMS sponsort Kids & Cars!

12 april 2023

Bent u komende zaterdag in de Alblasserwaard? Dan is de kans aanwezig dat u een toertocht van 65 supercars voorbij ziet komen. Bij deze toertocht rijdt een groot aantal exclusieve (sport)auto’s mee met kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat ze willen bereiken! GMS werkt hier graag aan mee!

Aanstaande zaterdag, 15 april, zal het Kids and Cars evenement gaan plaatsvinden. Een groep van 65 supercars gaat een toertocht maken door de Alblasserwaard. Bij deze rondrit mogen kinderen die het minder goed hebben of veel tijd in het ziekenhuis moeten doorbrengen als passagiers meerijden. Het doel van dit evenement is om deze kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Het meerijden in een droomauto is voor vele kinderen namelijk een grote wens en kan in ieder geval voor een dagje afleiding zorgen van alle pijn en ellende die sommige kinderen moeten doorstaan. Het evenement begint om kwart over een in Alblasserdam en hierna wordt achtereenvolgens door de Molenwaard, Sliedrecht en Papendrecht gereden.

Tijdens het evenement wordt er tevens geld ingezameld om de voedselbanken binnen de regio te ondersteunen.   Als sponsor  hopen we bij te kunnen dragen aan een bijzondere dag voor deze kinderen waarbij ze zorgeloos kunnen genieten van een rit in een van de supercars.

Lees ook