Jörg Sassmannshausen treedt toe tot het managementteam van GMS als Manager Sales en Marketing

14 mei 2024

GMS is verheugd aan te kondigen dat Jörg Sassmannshausen per 1 mei 2024 is begonnen als Manager Sales en Marketing, en daarmee ook tot het managementteam van GMS zal toetreden.

Jörg brengt een schat aan ervaring met zich mee, met roots die liggen bij meer dan een decennium ervaring bij de Duitse Defensie, onder meer in een officiersfunctie, gevolgd door ongeveer 20 jaar in diverse commerciële functies. Onder deze functies bevonden zich onder andere die van Sales Director bij de Nederlandse Munt en als laatste de functie van Regional Sales Director bij The Royal Mint in het Verenigd Koninkrijk.

“We zijn verheugd om Jörg’s ervaring aan boord te hebben,” aldus directeur Bram Groenendijk. “GMS is nationaal een belangrijke speler in het digitaliseren van archiefcollecties, maar ook internationaal weten steeds meer klanten GMS te vinden. We werken onder andere voor klanten in België, Duitsland, Denemarken en Zwitserland. Jörg zal dit de komende jaren samen met het team verder uitbouwen.”

GMS is een familiebedrijf opgericht in 1982 en gespecialiseerd in het digitaliseren van archiefdragers, variërend van hedendaags archief tot oude en kwetsbare stukken die worden gezien als cultureel erfgoed. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Sliedrecht, met een vestiging in Hardegaryp, nabij Leeuwarden. Het team bestaat uit circa 85 medewerkers die dagelijks met passie en enthousiasme werken aan het digitaliseren van informatiedragers voor uiteenlopende opdrachtgevers. GMS is ISO9001, ISO14001 en ISO27001 gecertificeerd.

Lees ook