Medewerker uitgelicht: Fred Voordendag

21 juli 2023

Met zijn voeten in de klei. Zo kunnen wij onze Manager Operations, Fred Voordendag, typeren. Met zijn nuchtere aanpak, opgewekte karakter en doordachte ideeën vormt hij een onmisbare schakel binnen GMS. Wie is Fred en hoe is hij betrokken bij het digitaliseren van uw archief?

Het was half 2019 toen Fred op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Met jarenlange ervaring als manager bij een groothandel in de vleesindustrie was de digitaliseringssector wel een andere tak van sport. Een uitdaging die door Fred met beide handen aangegrepen werd. De kern van zijn functie bleef hetzelfde: Het beheren en stroomlijnen van de operationele activiteiten binnen de organisatie. Wat dit concreet betekent? Dat Fred uw project als intern in goede banen leidt.

Fred zet digitaliseringsplannen om naar de praktijk. Waar afspraken vooraf worden gemaakt met onze projectmanager Ronald, is Fred verantwoordelijk voor het naleven hiervan. Van projectspecifieke planningen tot ingezette apparatuur; Fred regelt dat uw archief binnen gestelde deadlines gedigitaliseerd wordt. En dat conform de gestelde kwaliteitseisen. Met behulp van software, overleg en andere metingen monitort Fred voortdurend de voortgang van uw project.

Met meer dan 50 projecten tegelijkertijd is stressbestendigheid een Must! Geen probleem voor Fred. Met een gezonde dosis humor weet hij stressvolle periodes om te zetten in een uitdaging. Van kwaliteitscontroles, aansturing en plannen tot dagelijkse overlegmomenten; We kunnen alles met een gerust hart aan Fred overlaten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de operationele afdelingen beter gedijen dan ooit.

We hopen dan ook dat Fred ons team nog lang blijft versterken. Benieuwd of u ook bij GMS aan de slag kan? Er staan nog steeds vacatures open! Wie weet bent u binnenkort de nieuwste collega van Fred.

Lees ook