Oorkonde voor uitmuntende salarisadministratie

16 mei 2018

Zo'n één op de vijf loonstroken die aan het begin van ieder nieuw jaar bij de werknemer op de mat valt, is niet correct. Timeflex, specialist in flexibele arbeidszekerheid, biedt de mogelijkheid aan werknemers om hun loonstrook kosteloos en 100% discreet te laten controleren. GMS heeft de oorkonde verdiend voor uitmuntende salarisadministratie!

Timeflex

Timeflex is fiscaal en juridisch werkgever die zorg draagt voor de payrolling, salarisadministratie en HRM ondersteuning aan klanten. Het bedrijf is aangesloten bij de NBBU cao en dat geeft de opdrachtgever die gebruikmaakt van de payrolldiensten van Timeflex de mogelijkheid om medewerkers langer flexibel in te zetten. De medewerker is verzekerd van een zuivere urenwerking, verloning en alle daarbij horende administratieve zaken.

Salarisadministratie: controle van loonstroken

Zo’n één op de vijf loonstroken die aan het begin van ieder nieuw jaar bij de werknemer op de mat valt, is niet correct. Dit komt omdat wijzigingen veelal niet secuur worden doorgevoerd. Hierbij kunt u denken aan onder meer de veranderingen van belastingpercentages, de fiscale bijtellingen en de vakantiedagenopbouw. De website www.kloptmijnloon.nl is ontworpen door Timeflex. Via deze website hebben werknemers uit all branches de mogelijkheid om hun loonstrook over welke maand dan ook te uploaden. Specialisten van Timeflix voeren dan geheel kosteloos een analyse uit en communiceren de uitslag naar de werknemer. Zowel werknemers als werkgevers worden op deze manier geholpen. Medewerkers van GMS hebben hun loonstrook opgestuurd en deze waren correct. Bij GMS nemen wij onze werknemers serieus en ondersteunen wij eenieder graag met administratieve zaken, waaronder loonspecificaties.

Opzoek naar meer informatie? lees dan nu administratie digitaliseren.

Lees ook