Morgen: Hét netwerkevenement van 2022

28 november 2022

U heeft het wellicht al voorbij zien komen: Deze maand is dé maand van het digitaal erfgoed. Netwerk digitaal erfgoed organiseert daarom een netwerkevenement waarbij kennis uitgewisseld wordt over (digitale) collectiesystemen. GMS is er uiteraard bij. U ook? Meld u op de valreep nog kostenloos aan!

De dag is bedoeld voor alle professionals en vrijwilligers in de erfgoedsector, ontwerpsector, digitale cultuur en podiumkunsten. En zal plaatsen vinden in de Tolhuistuin in Amsterdam als feestelijke afsluiting van de Maand van digitaal erfgoed.

De netwerkbijeenkomst start met een prikkelende introductie op een toekomstbeeld dat dichterbij is dan we voor mogelijk houden. Hierna gaat iedereen aan de slag. U kunt kiezen uit verschillende workshops, rondetafels, spelletjes, informatiemarkt met leveranciers, masterclasses, etc. Ontmoet anderen die net zo ver zijn om ervaringen mee uit te wisselen, leer van anderen binnen het netwerk die al verder zijn of help iemand op weg met de kennis die u al heeft.

Ruud Swart zal namens GMS te vinden zijn op het evenement. Ga gerust even langs bij Ruud om vragen te stellen of advies in te winnen. Met zijn jarenlange ervaring in de erfgoedsector heeft Ruud genoeg kennis om te delen! We hopen u graag te ontmoeten. Meld u via de link nog aan.

Lees ook