Opleidingen fotografie en Crossmediale Communicatie succesvol afgerond

29 juli 2020

Champagne bij GMS! Juriaan Kaashoek en Sanne Klos zijn beide geslaagd! Juriaan voor de vakopleiding fotografie en Sanne voor de HBO-opleiding Crossmediale Communicatie.

Gefeliciteerd Juriaan Kaashoek!

In 2018 is scan-operator Juriaan Kaashoek de deeltijd vakopleiding fotografie aan de fotovakschool in Rotterdam gestart. Met trots mogen we zeggen dat Juriaan is geslaagd voor deze opleiding! Tijdens deze opleiding heeft Juriaan essentiële kennis opgedaan, die hij kan toepassen binnen GMS. Hij leerde hier alles over digitale fotografie, zoals studiofotografie en beeldbewerking.

Hij heeft zin om deze kennis verder toe te passen in de praktijk bij GMS. GMS is blij om een professionele fotograaf welkom te mogen heten bij het team! GMS ziet uit naar de mooie beelden die hij gaat aanleveren.

Van harte Sanne Klos!

Ook marketingmedewerker Sanne Klos is in 2018 begonnen met haar opleiding. De afgelopen twee jaar heeft zij deeltijd Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam gestudeerd. Wij zijn blij om te vertellen dat ook zij is geslaagd! Tijdens haar studie heeft zij veel praktijkgerichte marketing- en communicatiekennis opgedaan, zoals het opstellen van een campagne- of communicatieplan.

Sanne gaat doorstuderen voor de Bachelor Communicatie aan de Avans Hogeschool. GMS wenst Sanne veel succes met haar vervolgopleiding en is benieuwd naar de nieuwe kennis zij gaat opdoen in de komende twee jaar!

 

communicatie sanne kloscommunicatie Sanne Klos

Lees ook