Frituurgigant TNA zet in op digitalisering projectdossiers

16 oktober 2018

TNA NL Manufacturing B.V. heeft meer dan 35 jaar ervaring en is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geïntegreerde voedselverwerking en -verpakkingsmachines. TNA zal de komende jaren in samenwerking met GMS haar projectdossiers digitaliseren.

Overname Florigo

TNA is specialist in het verwerken van voeding en het verpakken ervan. Het Australische bedrijf speelt een zeer vooruitstrevende rol in de wereld van het innoveren en bouwen van onder andere distributiemachines. TNA breidde in 2015 haar Nederlandse voetafdruk verder uit met de overname van het toenmalige Florigo Industrie B.V. Al 66 jaar was het bedrijf ontwikkelaar en leverancier van groenten- en aardappelverwerkingsmachines. Nu valt het onder de naam TNA Netherlands Manufacturing. TNA is momenteel de enige leverancier die geïntegreerde oplossingen voor elke stap van de aardappelverwerking biedt.

Digitalisering projectdossiers

GMS is een meerjarig project gestart met de frituurspecialist. TNA heeft ervoor gekozen de projectdossiers te laten digitaliseren. Deze dossiers worden nog altijd veel geraadpleegd. Voor TNA is het in verband met de verhuizing een perfect moment om dit digitaliseringsproject te realiseren. Bedenk hoeveel ruimte er wordt bespaard met dit gemak!

Lees ook