GMS hoofdsponsor van de Archiefdagen

1 mei 2018

Als hoofdsponsor van de Archiefdagen (voorheen de KVAN-dagen) zijn wij enthousiast om dit evenement te mogen aankondigen: op 11 en 12 juni 2018 zal het dynamische congres plaatsvinden!

De Archiefdagen

Een must voor elke archivaris en informatiespecialist, dat zijn de Archiefdagen. Vakgenoten en andere belangstellenden kunnen zich laten bijpraten over actuele ontwikkelingen en uitdagingen. Naast een inspirerend inhoudelijk programma is er alle tijd voor collegiale ontmoeting en kennisuitwisseling. Dit jaar vindt het congres plaats in De Maaspoort te Venlo. Hildo van Engen zal als voorzitter van de Archiefdagen u gedurende dag meenemen in het thema ‘Grenzeloos’. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als grenzeloze toegankelijkheid van archieven en grenzen in verband met privacy. Er is voor ieder wat wils, van parallelsessies met presentaties en workshops tot rondetafelgesprekken.

Ontspanningsmogelijkheden

Niet alleen gezamenlijke lunches worden verzorgd tijdens het congres, op maandagavond vindt het grote congresdiner plaats. Een bijzondere locatie is daarvoor gekozen, namelijk het cultureel podium Domani. Na het diner is er de gelegenheid om te dansen met De Vinylboys! ook de excursies in het nevenprogramma bieden gelegenheid voor ontspanning.

Voor meer informatie en het gehele programma kunt u terecht op de website van Kvan.

Lees ook