KVAN Archiefdag 2023, zien wij u daar?

10 mei 2023

Net als vorige jaren is GMS hoofdsponsor van de KVAN Archiefdag! Op 12 juni 2023 vind dit jaarlijkse congres plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Wij hopen u te zien bij onze stand!

Het thema van dit jaar is het Geheugen van de Toekomst, innovatief, toegankelijk en divers! Op de Archiefdag zult u dit thema terug zien komen in de workshops, paneldiscussies en rondleidingen. Tijdens deze dag zullen er twee keynote sprekers zijn om u meer te vertellen over DNA data storage en ‘the sociotechnical archive.’ Daarnaast zullen er verschillende stands zijn om u te informeren over archief gerelateerde zaken en om uw vragen te beantwoorden.

Opvallend is de lengte van dit normaal tweedaagse evenement. Dit jaar is besloten het congres (eenmalig) uit één dag te laten bestaan. Het gevolg hiervan is dat het de Archiefdag al ruim van tevoren uitverkocht is. Op deze ene dag komen bijna net zoveel bezoekers als vorige jaren in twee dagen. Het is wel mogelijk om op de wachtlijst gezet te worden om deze dag eventueel toch nog te kunnen bezoeken. Aanmelden voor deze wachtlijst kan hier !

Wij hopen u te spreken op de Archiefdag 12 juni!

Lees ook