Let’s go nuts op de KVAN Archiefdag!

28 mei 2024

17 juni is het zover, de Archiefdag 2024 wordt georganiseerd in de Prodentfabriek Amersfoort. Dit jaar zal het congres in het teken staan van het archief als nutsvoorziening. De sprekers, sessies en workshops maken dit evenement dé place to be voor alle archiefliefhebbers!

Archiefinstellingen als ‘nutsvoorziening’ inzetten? KVAN neemt het voortouw in de transitie van centrale naar verdeelstation. Bij deze manier van werken zal niet het materiaal, maar de behoefte van de gebruiker voorop staan. Hierdoor zullen archieven makkelijker  toegankelijk worden. Op de Archiefdag zullen diversen sprekers meer informatie geven over hoe archiefstellingen als nutsvoorzieningen kunnen functioneren en waarom dit van groot belang is. Zowel het algemene programma als de invulling van de workshops zijn al bekend gemaakt door KVAN.

GMS is dit jaar aanwezig als hoofd kennispartner en tevens hoofdsponsor van de Archiefdag. U kunt ons terugvinden op onze stand, waar we graag samen met u de diepte ingaan over het thema van het evenement.

Mocht u nog geen tickets hebben voor de Archiefdag meld u dan nu nog aan voor de wachtlijst via de website van de Archiefdagen!

Lees ook