Informatie aanvragen

Heeft u een vraag? Laat het ons weten en we nemen binnen één werkdag met u contact op!

Overheid & Gemeenten

Volgens de visiebrief van minister Plasterk dient voor 2017 alle informatie digitaal beschikbaar te zijn. Zodoende bedient uw gemeente de burger optimaal. GMS helpt u hiermee om de archieven digitaal te maken en om deze te importeren in uw systemen.

Het digitaliseren van dossiers en documenten

1Projectplan

GMS maakt voor ieder project een speciaal projectplan. Het is, zeker als het gaat om dossiers en documenten, van essentieel belang om het project, met daarbij de eisen en wensen, goed af te kaderen. Data, afspraken en deadlines worden hierin verwerkt.

2Inname materialen

Naar aanleiding van het projectplan worden de materialen vervoerd en ingenomen bij GMS. De kaders worden nogmaals afgestemd en bij goedkeuring vangt GMS aan met het project.

3Uitvoering en substitutie

GMS digitaliseert conform de eisen. Wanneer dit afgesproken is, voert GMS het project uit conform de eisen van substitutie. Extra controles op inhoud, kwaliteit en indexering worden gepleegd om te voldoen aan de substitutie-eisen. GMS is als één van de weinige partijen om te voldoen aan de strenge eisen van substitutie.

4indexering, structurering en afhandeling

de indexering is van groot belang bij het scannen van dossier- en document archieven. Snelle raadpleegbaarheid en directe toegankelijkheid zijn belangrijk. Dankzij een goede indexering is dit mogelijk. GMS ziet hierop toe.

Wat kunnen wij voor u digitaliseren?

Overheid & Gemeenten waar we voor werken