Informatie aanvragen

Heeft u een vraag? Laat het ons weten en we nemen binnen één werkdag met u contact op!

Cultureel erfgoed

Een regionaal archief, een stadsarchief of een bibliotheek, elke instelling behandelt haar waardevolle archief met zorg. Het culturele erfgoed van Nederland mag immers niet verloren gaan.

Digitaliseren op Metamorfoze kwaliteit

1Projectplan

GMS is vanaf dag één betrokken bij Metamorfoze en heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze projecten. Hierdoor weet GMS wat er allemaal komt kijken bij Metamorfoze kwaliteit. Per project maakt GMS een gedegen projectplan, waarin alle stappen omschreven worden die doorlopen dienen te worden. Dit projectplan gaat in op detail.

Ook beschrijven wij hierin het samenspel tussen u als opdrachtgever, de Koninklijke Bibliotheek(KB) en GMS. Wanneer zijn oplevermomenten aan de KB en wat is de rol van u en GMS hierin.

2Inventarisatie en inname

GMS inventariseert de materialen en stelt de eisen en wensen vast zoals deze gesteld zijn door Metamorfoze. GMS weet wat hiervan verwacht wordt. Na overleg en goedkeuring vanuit de opdrachtgever wordt het materiaal ingeklaard.

3Uitvoering Metamorfoze

Afhankelijk van het materiaal digitaliseren we het materiaal zoals beschreven in het projectplan. Binnen GMS is een aparte controleprocedure ontwikkeld, die speciaal is toegespitst op Metamorfoze. 1:1 controle, dagtargets, proefbatches etc. zijn hierin uitgebreid omschreven. Zo wordt toegezien op een goede uitvoering van het Metamorfoze project.

4Digitale bestanden

Afhankelijk van het materiaal bewerkt GMS de materialen. Daarbij wordt de indexering en de structurering van de bestanden nauwlettend in de gaten gehouden. GMS retourneert in overleg met de opdrachtgever de materialen in combinatie met de bestanden.

Wat kunnen wij voor u digitaliseren?

Gms hecht veel waarde aan langdurige relaties met haar klanten